22 Ağustos 2012 Çarşamba

Rich Man, Poor Woman

Evet, biliyorum, bende

"peeeehh, adını bile bu koyuyorlarsa bu asyada iş bitmiştir " dedim
"Hayatta izlemem" dedim
"Çok saçma" dır da dedim ammaaaaaaa

öyle değilmiş :) Çok şirin, içinizi kıpır kıpır yapacak aynı zamanda bir o kadar da hareketli ve heycanlı bir dizi. İş dünyası içinde geçtiği için ben daha da çok sevdim.

Ve dizinin adını "NEXT INNOVATION" olarak değiştiriyorum. Böyle bir isim vermek varken, kimden çıktıysa rich man poor woman tebrikler....



Esas oğlan: Hyuga Tohru  karakterinde Oguri Shun  ( ki sevdik, beğendik artık koreliler okadar itici geliyordu ki tekrar beğendiğim bir star çıktı :) )

Esas kız: Chihiro Sawaki  karakterindeki Ishihara Satomi, başlangıçta çirkin gelsede filmi izledikçe görüyoruz ki gerçekten çok güzelmiş :)

Konuya gelirsek;  esas kızımız üniversiteden yeni mezun oluyordur ( öyle böyle değil Tokyo üniversitesi ) ancak bir çok iş başvurusu yapmasına rağmen hiç bir yere kabul alamaz. Esas oğlan ise tam bir Steve Jobs'tır.  Sıfırdan bir şirket kurmuştur ve çok hırslı, çok zeki çok başarılıdır. Ancak herkes gibi bir kusuru vardır. İsimleri ve yüzleri aklında tutamamaktadır. Ayrıca annesinin onu terk etmiş olması geçmişinde büyük bir yaradır ve büyük bir zaafı haline gelmiştir. Zaten kızımızda bunu kullanarak Hyuganın şirketinde işe başlayacaktır.




Derken derken, kızımız aşık olur, ancak oğlumuzun peşinde olan tek kişi o değildir.  İş dünyasının yalanları, en güvenilen insanların arkadan çevirdikleri dolaplar, aşk, meşk herşey var dizide.

Bence bir şans verin sizde çok seveceksiniz.


Dizi hakkında internette bir şeyler bakarken aşağıdaki görselleri buldum, çok şekerler bence :)



2 yorum:

  1. ÇOk sevdim, Ogiri olur da kaliteli olmaz mı? Romansını sevdim.. Kesinlikle izlenmesi tavsiye edilir.

    YanıtlaSil
  2. Son bölüm geliyor :( malesef bitecek :(

    YanıtlaSil